Gépjárművek honosítása

Magyarországi forgalomba helyezés

A külföldről behozott autók forgalomba helyezésének teljeskörű ügyintézése: A műszaki vizsga érvényességétől függően szükség van egy műszaki szemlére vagy sok esetben egy műszaki vizsgára. Lejárt külföldi műszaki vizsgájú gépjármű esetén a műszaki vizsga mellett, ki kell fizetni az forgalomba helyezés költségét is. A forgalomba helyezéshez szükséges teljes ügyintézés alatt értjük a műszaki vizsgáztatást, a regisztrációs adó ügyintézést, a honosítást, biztosítás kötést, valamint a teljes okmányirodai ügyintézést.

Több hetes időpontok, sorbaállás, egész napos várakozás és felesleges idegeskedés helyett válasszon minket! Amennyiben nincs TÜV vizsga az autón, úgy levizsgáztatjuk (amennyiben vizsgára alkalmas műszaki állapotban van a gépjármű) és átvállaljuk Ön helyett az okmányirodai és egyéb ügyintézést.

 Az Ön részéről a velünk töltött idő (papírok átvétele, egyeztetés, szükséges dokumentumok kitöltése az ügyintézéshez) mindössze 15 percet vesz igénybe.

Nincs lehetetlen. 3 lépés és a gépjárművön Magyar forgalmi rendszám, friss 2 éves műszaki vizsgával, névre írva magyar okmányokkal.

  1. Hívjon! Egyeztessük elképzeléseit.
  2. Hivatalos dokumentumok elkészítésére, hogy Ön helyett intézhessük dokumentumait.
  3. Forgalmi rendszám átadása.

A garancia több száz elégedett ügyfél.

Unja már a sorban állást? Mi átvállaljuk Ön helyett. Mostantól nem kell drága szabadidejét, hosszas hatósági ügyintézéssel töltenie. Végigkísérjük ügyét a műszaki vizsgáztatástól az elkészült okmányok átadásáig.

Regisztrációs adó ügyintézése – 2 óra alatt