Okmányügyi Szolgáltatások

Átírás ügyintézés.

Az autó átírása, gépjármű átírás ügyintézés fontosabb tudnivalói, autó átírás költségei illetve gépjármű átírás menete.

Tájékozódjon tőlünk 2020-ban is, részletekért olvasson tovább!

Az eredetiségvizsgálat és a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás megkötését követően már csak egy lépés választja el Önt a frissen vásárolt járműve hivatalos birtoklásától: az átírás ügyintézés az okmányirodán.

Az átírás talán az egyik legnyűgösebb része a közigazgatási folyamatnak: az okmányirodákban mindig sokan vannak, sokat kell várakozni, sorban állni, sorszámot húzni, a szükséges dokumentumok, okmányok, elvárások folyamatosan változnak, az ügyfél fogadási idők szintén változnak, az ügyfelek szakszerű tájékoztatása ritkán történik meg. Ha használt autót vásárolt és nem tudja mi a teendője, hogy az Ön nevére kerüljön az autó? Nem akar sok időt fordítani az ügyintézésre, sorban állni az okmányirodában?

Mi levesszük a válláról a terhet!

Hívjon MOST!

Elvégezzük az eredetiségvizsgálatot, megkötjük járműve biztosítását, átíratjuk nevére új autóját az okmányirodában. Önnek nincs más dolga, mint felhívni a 06-20-952-1870 -es mobiltelefonszámot, ahol teljeskörű tájékoztatást kap az ilyenkor szükséges feladatokról. Megrendelése esetén csak annyi a dolga, hogy várjon amíg elkészül az eredetiségvizsgálat, és átírjuk járművét a nevére. Nem kell csekkeket töltögetnie, postán sorban állnia.

Mi ezt megtesszük Ön helyett!